ibc group - informatics business consultants - πληροφορικη - μηχανογραφηση επιχειρησεων
ibc group - informatics business consultants ibc group - informatics business consultants ibc group - informatics business consultants ibc group - informatics business consultants

IBC GROUP -  Νεες Υπηρεσιες - Προϊοντα

  • ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ



  • Οι απαιτήσεις της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, δοκιμάζουν τα όρια των λογιστικών γραφείων και των φοροτεχνικών λογιστών. Οι πραγματικά γρήγοροι ρυθμοί αλλαγής του φοροτεχνικού συστήματος απαιτούν από τον λογιστή να αφιερώνει συνεχώς χρόνο και χρήμα.
    Αναγνωρίζουμε ότι τα προβλήματα του λογιστή είναι πάρα πολλά και βρισκόμαστε στο πλευρό του.

    Στόχοι μας είναι:

    να αποτελέσουμε κέντρο πληροφόρησης, ενημέρωσης και υποστήριξης, στον τρόπο εφαρμογής των φορολογικών αλλαγών σε συνδυασμό με την τεχνολογία.

    Να καταστούμε εργαλείο ανάπτυξης των παρεχόμενων υπηρεσιών, του λογιστικού γραφείου, με λογισμικό και υλικό που θα απλουστεύσουν τις καθημερινές εργασίες.

    Να βοηθήσει στην οικονομική ανάπτυξη των λογιστικών γραφείων με συστήματα ανταμοιβής.

    Για το σκοπο αυτό παρέχουμε υπηρεσίες, λογισμικό και δωρεάν εργαλεία.

    Λύσεις Λογισμικού για Λογιστικά Γραφεία.
    Academia Financials: Πρόκειται για μια οικογένεια εφαρμογών τήρησης λογιστικών βιβλίων ειδικά κατασκευασμένη για Λογιστικά Γραφεία:

    • Αcademia Financials Έσοδα-Έξοδα (Τήρηση βιβλίων Α’ & Β’ Κατηγορίας)
    • Academia Financials Γενική Λογιστική (Τήρηση βιβλίων Γ΄ Κατηγορίας & Έκδοση Ισολογισμών).
    • Academia Financials Δηλώσεις Εισοδήματος (Διαχείριση Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων).
    • Αcademia Financials Διαχείριση Οικοδομικών Έργων (Διαχείριση Οικονομικών Στοιχείων Οικοδομικών Έργων).
    • Premium HRM – Μισθοδοσία: Διαχείριση Μισθοδοσίας για Λογιστικά Γραφεία.

    Η μισθοδοσία με τις περισσότερες εγκαταστάσεις σε λογιστικά γραφεία. Καλύπτει όλες τις ανάγκες των λογιστικών γραφείων, περιλαμβάνει Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης για κάλυψη των πλέον εξειδικευμένων αναγκών. Διατίθεται και η έκδοση Base για κάλυψη τυποποιημένων αναγκών, χωρίς δυνατότητα παραμετροποίησης.
    Η αγορά των λογιστικών προγραμμάτων είναι στο κόστος του ετήσιου συμβολαίου συντήρησης. Όλα τα λογιστικά προγράμματα της Data Communication δεν έχουν περιορισμό στο άνοιγμα εταιριών και το πρόγραμμα της μισθοδοσίας δεν έχει περιορισμό στον αριθμό των εργαζομένων. Επιπλέον, προσφέρονται σημαντικά κίνητρα επιβράβευσης της αμοιβαίας συνεργασίας.

    Εάν επιθυμείτε να βάλετε τα προγράμματα της data communication και ήδη δουλεύετε με κάποιο άλλο πρόγραμμα, ακολουθήσετε το πρόγραμμα απόσυρσης λογισμικού λογιστικών γραφείων με το οποίο κερδίζετε πολύ μεγάλες εκπτώσεις στην αγορά (έως 31/12/12). Διαθέτουμε εργαλεία μεταφοράς δεδομένων για άμεση έναρξη εργασιών στο νέο σας πρόγραμμα της data communication χωρίς να χάσετε καμία εγγραφή.