ibc group - informatics business consultants - πληροφορικη - μηχανογραφηση επιχειρησεων
ibc group - informatics business consultants ibc group - informatics business consultants ibc group - informatics business consultants ibc group - informatics business consultants

IBC GROUP -  Επιχειρησιακα

  • Συνεργασία Data Communication-Tax Heaven



  • Η Data Communication και το Tax Heaven συνεργάζονται και σας προσφέρουν τoν «έξυπνο» συνδυασμό:
    Πληροφορική & Πληροφόρηση μαζί!     

    SW & Info: Αll in One!: H Data Communication, σε συνεργασία με το Tax Heaven, προσφέρει την απόλυτη και άμεση λογιστική πληροφόρηση σε όλα τα λογιστικά γραφεία που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές της.

    Ο χρήστης των εφαρμογών της Data Communication μπορεί μέσα από την εφαρμογή, τη στιγμή που εργάζεται σε αυτή, να έχει απ’ευθείας πρόσβαση στην πλούσια πληροφόρηση που προσφέρει το Tax Heaven, το πλέον δημοφιλές Portal για λογιστές στην Ελλάδα.
    Το SW & Info: Αll in One είναι ένα έξυπνα σχεδιασμένο εργαλείο που αναγνωρίζει αυτόματα τις ανάγκες πληροφόρησης του χρήστη και του προτείνει συναφείς πληροφορίες ανάλογα με την εταιρία στην οποία εργάζεται! Έτσι ο λογιστής εντοπίζει άμεσα την πληροφορία που τον ενδιαφέρει, τη στιγμή που την χρειάζεται, για τον πελάτη που αφορά.

    Το SW & Info: Αll in One προσφέρεται δωρέαν σε όλους τους πελάτες της Data Communication και είναι διαθέσιμο στις παρακάτω εφαρμογές:

    Academia Financials Έσοδα-Έξοδα
    Academia Financials Έσοδα-Έξοδα & Δηλώσεις Εισοδήματος
    Academia Financials Γενική Λογιστική
    Premium HRM Μισθοδοσία
    WinEra Εμπορική & Οικονομική Διαχείριση
    Η πρόσβαση στις δωρεάν* προσφερόμενες υπηρεσίες του κόμβου Tax Heaven περιλαμβάνει: τρέχοντες νόμους, αποφάσεις, εγκυκλίους, ΣΣΕ, καθημερινές ειδήσεις, κοινότητα λογιστών.

    Για τον λογιστή ο οποίος επιθυμεί να εγγραφεί ως χρήστης των Συνδρομητικών Υπηρεσιών* του κόμβου Tax Heaven το ετήσιο κόστος ανέρχεται σε 150 € πλέον ΦΠΑ. Η Data Communication στηρίζοντας το λογιστή πελάτη της στην προσπάθειά του να καλύψει τις ανάγκες ενημέρωσης αποφάσισε να επιδοτήσει το κόστος των συνδρομητικών υπηρεσιών παρέχοντας εκπτωτικό κουπόνι αξίας 30 € ανά συνδρομή το οποίο θα ισχύσει κατά την πρώτη ανανέωση του συμβολαίου συντήρησης μίας εφαρμογής της Data Communication που χρησιμοποιεί ο λογιστής.

    SW & Info: Αll in One!

    Πρωτοποριακό Εργαλείο για εσάς τον Λογιστή

    Με το SW & Info: All in One η Data Communication σας προσφέρει ένα πρωτοποριακό εργαλείο αναζήτησης της πληροφορίας στο Tax Heaven, την πλέον αξιόπιστη και ενημε ρωμένη τράπεζα πληροφοριών και σας εξασφαλίζει, μέσα από την εφαρμογή στην οποία εργάζεστε, με ένα κλικ:

    Άμεση ενημέρωση:
    αυτόματη προβολή ειδοποιήσεων στην οθόνη της εφαρμογής, τη στιγμή που τη χρησιμοποιείτε, σχετικά με νέους νόμους, εγκυκλίους κλπ.

    Εξειδικευμένη πληροφόρηση:
    Μπορείτε ορίσετε για κάθε εταιρία που διαχειρίζεστε, ανάλογα με το αντικείμενο των εργασιών της, τις θεματικές ενότητες πληροφόρησης που σας ενδιαφέρουν. Το SW & Info: All in One «γνωρίζει» τις πληροφορίες που έχετε ήδη διαβάσει και σας ενημερώνει αυτόματα για τυχόν νέες που ενσωματώθηκαν στη βάση δεδομένων του Tax Heaven και αφορούν τη συγκεκριμένη εταιρεία στην οποία εργάζεστε.

    Ατομική ενημέρωση:
    To SW & Info: All in One γνωρίζει κάθε χρήστη (θέση εργασίας του δικτύου μιας επιχείρησης ή ενός λογιστικού γραφείου) και σας προτείνει, ανάλογα με τις προτιμήσεις που έχετε δηλώσει, νέες πληροφορίες της βάσης δεδομένων του Tax Heaven ανεξάρτητα από την εφαρμογή στην οποία εργάζεστε τη συγκεκριμένη στιγμή.

    Προτεινόμενη πληροφόρηση:
    To SW & Info: All in One προτείνει μέσα από κάθε οθόνη της εφαρμογής θεματικές ενότητες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Φυσικά μπορείτε να προσθέσετε ενότητες που επιθυμείτε. Η πρόσβαση στην πληροφόρηση με ένα …κλικ!

    Εύκολη αναζήτηση:
    To SW & Info: All in One σας υπενθυμίζει τις πληροφορίες που ήδη διαβάσατε σκιάζοντάς τις αυτόματα με γκρί φόντο. Με λευκό χαρακτηρίζονται αυτές που δεν έχετε ακόμη διαβάσει!

    Ευέλικτη αναζήτηση:
    search tab όπoυ μπορείτε να γράψετε ό,τι επιθυμείτε να γνωρίσετε …και κλικ!

    Επικεντρωμένη πληροφόρηση:
    Με ένα κλικ έχετε άμεση πρόσβαση σε νόμους, διατάξεις κλπ μέσα από την εφαρμογή στην οποία εργάζεστε:
    Ανά επαγγελματικό κλάδο, αντικείμενο εργασιών
    Κωδικοποιημένοι Νόμοι (μόνο για συνδρομητές)
    Τελευταίες Ειδήσεις
    Τελευταίες Αποφάσεις, Νόμοι, Εγκύκλιοι
    Άρθρα - Μελέτες
    Σημείωση: Η χρήση της λειτουργικότητας SW & Info: All in One απαιτεί τη χρήση Internet Explorer 8.